Bijzonder leuke plekken

Sommige plekken mag je niet missen! Zoals de Bijzondere Leuke Plekken. Het doel van Bijzonder Leuke Plekken is om meer bekendheid te geven aan sociale ondernemingen en aan de mensen die er werken.

Natuurboerderij Lindehoeve is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Dalfsen. Het gebouw en de omliggende weilanden, tuin en vijver staat op een prachtige en centrale locatie.
Zowel inwoners uit Dalfsen en omgeving, als ook toeristen en bezoekers van buitenaf komen regelmatig naar deze bijzondere en inspirerende plek.

Als sociale gelegenheid bieden we dagbesteding aan cliënten die samen een enthousiast team vormen. Samen onderhouden we de mooie natuurboerderij inclusief de tuinen en dieren.

Iedereen is welkom om de dieren te aaien, de tuin te bekijken en over de natuur te leren. Elke middag is de boerderij geopend voor bezoekers. De vrijwilligers van de “Lindehoeve” en medewerkers van Top Vechtdal (Philadelphia) vertellen u graag over de bijzonderheden en de dagelijkse gang van zaken.

Vanuit de Natuurboerderij kunt u alle kanten op voor een prachtige wandeling of een fietstocht. Aan de overkant van de boerderij is Hotel-Restaurant Hof van Dalfsen gelegen, waar u heerlijk wat kunt eten of gezellig wat kunt drinken, als begin of afsluiting van een mooie dag.